Leta i den här bloggen

torsdag 21 juni 2012

Saker du inte visste om oss

Hedvig:
*Jag har inte tid att sitta still, vara uppe i mattes famn är slöseri med tid. Jag förenar då nytta med påtvingat nöje genom att bajsa, göra en vig rörelse för att fånga dem direkt från fabriken som skulle  få pilatesmänniskor att häpna, och äter dem sedan i mattes famn. Tuggar gärna högljutt och smaskar så får jag snart komma ner till mitt älskade hem igen!

Doris:
*Jag ääälskar att vila, att dricka vatten stående är inget för mig. Jag lägger mig längs med bursidan och sedan snurrar jag runt vattenflaskmojängen så att den pekar mot mig och sedan ligger jag där och zippar vatten en stund. Men när ärtor är på gång slirar jag iväg på högsta växeln, knuffar ner de andra från tasspinnen och tar 2-3 ärtor åt gången.. konstigt nog brukar jag bara få en gång..

Bubbel
*  Hemligheten bakom min beundransvärda snöbollsstjärt är att jag vickar otroligt mycket från sida till sida mest hela dagen. Bakbenen rör jag också upp och ner i takt med min förförelserörelse likt matte när hon dansar afrodans (hon har ingen snöbollsrumpa vill jag bara tillägga, det ger inte fler ärtor...). Min förförelsrerörelseteknik (knepigt ord det där) behöver jag nog slipa på, de verkar inte riktigt gå igång på den stil jag har nu... 

Daisy
* Jag trivs bäst här... där jag kan ta det lugnt och äta på mitt hö.. Hade jag en "do not disturb"-skylt skulle den hänga på mig. Gäller både för matte och Bubbel!


3 kommentarer:

 1. haha bästa jag läst på länge och den gjorde mig glad ♥

  Hoppas ni får en underbar Midsommar med massor med gosaker.

  kram till matte

  SvaraRadera
 2. Hahahaha Kul att läsa!
  Rose-Marie

  SvaraRadera
 3. :) vilka fantastiska personligheter, gjorde mig oxå på ett strålande humör. Härligt skrivet o beskrivet...

  Tinna/Juni Juli =)

  SvaraRadera