Leta i den här bloggen

onsdag 27 juni 2012

Marsvin, är inte dom tråkiga djur i bur?!

Fel, Fel, Fel, Fel!!! Ge dem stor bur och släpp ut dem på golvet i ditt hem så ska du se vad marsvin kan göra!! Glöm inte att marsvinssäkra ditt hem först; elkablar och annat direkt farligt men också sånt som du vill ha i behåll och utan tuggmärken.. Jag har tagit ett sorgligt farväl av ett par BjörnBorg skor, ett armband till en fin klocka, de hjälpte villigt till att riva ner tapeter i gamla lägenheten (renovering var inte på gång!) och mycket mycket mer... Så släpp dina vänner fria och njut av vilka upptåg de kommer att göra. Kanske inte första gången om de inte är vana att röra sig på större ytor. Ställ ut hus och liknande så känner de sig mer trygga om de kan gömma sig. Godsaker är också effektiva för att locka fram marsvin som parkerat i ett hörn. Bilder från när systrarna bus var ca 6 månader gamla följer nedan:
Bva, mnej (Doris mumlar innan hon snabbt tuggar ur munnen som är full med skomaterial) vi har inte gjort någonting, vi tittar på utsikten.. Yeah rigth..Doris och Daisy som små i vår hyreslägenhet, hyresvärden blev säkert glad över hjälpen de fick att lossa lite på tapeterna. Nu i vår bostadsrätt så är vi lite mer rädda om inredningen.. Skorna till vänster var helt utom räddning.. Visst ser väl Daisy (t.v.) heeeelt oskyldig ut?


 

1 kommentar:

  1. Härligt Anna! Gillar att läsa o se bilder på nyfikna o påhittiga små vänner. Jaja, vad e väl ett par Björn Borgskor mot ett par glada marsvin :)

    Juni Juli =)

    SvaraRadera