Leta i den här bloggen

fredag 29 juni 2012

Lillie och Sandy dag 2

Imorse intog de en härlig frukost med vitkål, salladskål och broccoli. Det uppskattades och de åt allt! Sedan for jag till jobbet. På väg hem från affären (arg som ett bi för att plastkassen gick sönder, hade b.la. 3 liter mjölk och 3 kg vattenmelon så det var väl lite överlast) plockades gräs och grenar som de också slukat allt av.
De är fortfarande lite reserverade när vi är i närheten men sitter gärna mitt i buren och äter eller ligger och mumsar hö helt öppet om vi står på avstånd. Men hey, de har inte varit här ett dygn än!
Idag har klorna kortats ytterligare en bit och öronen är rensade. Trampdynorna har fått mjukgörande kräm och förhårdnaderna är också filade lite mer. Lillie gillade inte att vara ensam i buren då Sandy fick sin behandling, gick omkring och letade efter sin kompis. De verkar verkligen trivas och känner sig trygga med varandra. Sitter bredvid buren och bloggar och just nu kurrar de omkring.
Vana med barn i föregående hem. Ägaren sa igår att vatten var viktigt för dem (nehe?!?). Det som var det komiska var att deras vattenflaskan rymmer endast 150 ml och den var så äcklig, full med beläggningar.
Ikväll är det dagliga burrensningen på G och så ska de få lite morot.

Lillie

Lillie

Lillie

Sandy, ville utforska tv-bordet.

Sandy från sidan


1 kommentar:

  1. Så fina dom är!
    Hoppas dom snart får komma till ägare som uppskattar de underbara djur dom är.

    En ELOGE till dig Anna


    Phussa resten av flocken från oss ♥

    SvaraRadera