Leta i den här bloggen

onsdag 20 februari 2013

Fast handslag och lata sorkar


Såhär såg det ut idag ca 1 timme efter frukost. Totalt utslagna. Så sött att de ligger ganska nära varandra, det brukar annars inte mina damer göra. Att sova i hö, under biltemapall eller i mysgrejer är de populäraste sovplatserna här. De är även riktigt klipska ibland, om höet ligger platt på botten kör de in nosen och på något sätt ålar sig under.
Daisy vaknade till när kameran togs fram. Ingen av mina marsvin är särskilt rädda, skulle de leva vilt skulle de inte bli långlivade om man säger så. Men Daisy är den som är mest vaksam och mest tveksam till människan även om det blir bättre hela tiden. Sista  veckan har Daisy flera gånger sovit precis under vattenflaskan, stackars de andra om de var törstiga.


 Här blev Bubbel myssugen. Han försöker få lite närhet av Hedvig men Hedvig sover. Hon fick hastigt kommen "huvudvärk".

I lördags kväll fick de lite tomat. Bubbel har ett så sött tasstag runt denna skiva. Man kan riktigt se hur han håller fast den. Speciellt klon som ligger "överst" ser så söt ut. Han har ett fast handlag Bubbel, det gillar damerna ;)

1 kommentar:

  1. Fine Bubbel! Min Jan Boris känner igen det där med tjejerna antingen har migrän eller är för upptagna med viktigare saker...

    SvaraRadera