Leta i den här bloggen

torsdag 8 november 2012

Provsvar och shopping

Inhandlad på http://www.djurhalsobutiken.se/skotsel/skoljvatskor/vetriderm-ear-cleaner
I veckan ringde Marianne och meddelade att det fanns inga spår av svamp, ringorm eller någonting annat i Bubbels pälsprov. Tog upp det här med hans öron som ofta är belagda med klet, något vaxliknande. Blev rekommenderad att använda någon typ av Ear Cleaner. Skulle ta lite på en bomullstuss och smörja på insidan av öronlappen. Man skall alltså INTE göra enl. anvisningen för hund och katt.

Mr T har fortsatt sin resa mot Eragons och med på resan tog han på sig ansvaret att leverera ca 20 myssaker i nya färger och mönster.


Har även inhandlat några andra saker denna vecka. Behövde lite nya matskålar så köpte från denna webshop. När jag kikade på hemsidan hittade jag något som heter diarrédroppar för smådjur som skall förebygga och behandla diarré. Har inte fått fram någon info om dem på internet vad de innehåller och hur de behandlar och förebygger diarré. Beställde hem en så får jag väl försöka läsa på kartongen. Om någon vet något om dem så lämna gärna en kommentar!
Finns här: http://www.teddytassen.se/webbshop/marsvin/matskalar/matskal-cavia-motiv-681.html

Finns här: http://www.teddytassen.se/webbshop/marsvin/marsvinsfoder/vitamin--medicin/diarredroppar-till-smadjur-485.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar