Leta i den här bloggen

lördag 6 oktober 2012

Postoperativt: Dag 2

Har lust att nästan sjunga av glädje men av respekt för mina medmänniskor så låter jag bli. Meddelar istället glatt att allt är kanon med tjejerna. De är precis som vanligt igen vilket innebär att de omväxlande äter, tigger, sover osv. Så det känns som att faran är över! Såren ser fortsatt fina ut och jag gör ingenting med dem så länge det fortsätter så. Hedvigs andning låter bra och de skall få Metacam i 2-3 dagar till.

Tack för allt stöd och tack till alla som hållit tummar och tassar. Om det är någon som undrar något över operationen så skriv en kommentar!

3 kommentarer:

 1. Rumporna här hemma oinkar och gör popcornsskutt♥
  Trevlig marsvins helg ♥

  SvaraRadera
 2. Jag har massor med frågor egentligen, men alla utmynnar i; Borde jag göra detta med mina "tanter" Några har ju rejäla cystor. Musse har en som ett mindre hönsägg t ex. Men hon är är 6 år nu i oktober... Sedan var det det där med kostnaden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer inte att göra det med Daisy som är lika gammal som Doris. Hon visar inga symtom. Ja kostnaden är ju tråkig, men med en diagnos så betalade jag ca 1800 efter att försäkringen ersatt... Men det är alltid svårt att veta hur man bör göra...

   Radera