Leta i den här bloggen

onsdag 7 mars 2012

Stiltje by Doris

Vi tar det mest lugnt just nu, matte jobbar mycket och ska snart åka på skidsemester. Vi får inte följa med... Vi ska inkvarteras hos marsvinsmormor och marsvinsmorfar. 2 gallerburar sätts ihop (100x50 +120x60 cm) och där ska vi husera. Marsvinsmormor är generös med morötter men snål med hö. Troligen för hon odlar morötter och inte hö. Men matte har gett stränga order om att morotstillgången skall begränsas samt lämnat en stor bal hö hos mormor... Men mina 2 bruna sammetsögon kan nog fixa en hel del morötter.. Detta ska givetvis stanna mellan våra fyra ögon. Det bästa hos marsvinsmormor är att de har en härlig matta med ett matbord som tak där man får springa fritt. Massa stolsben att hoppa och cirkulera omkring samt en härlig soffa att tränga sig under. Långa härliga galoppsträckor med andra ord (inte för att jag behöver motionera, det är bara så kul!) Marsvinsmorfar (som officiellt har svårt för djur) är väldigt glad i att ge oss ärtor! Det skall utnyttjas till fullo! (Sorry Doris, inga sådana skickas med)
Den nya killen i buren verkar (tyvärr) stanna. Dessutom verkar han, efter vad jag läst på Eragons facebooksida, enbart ha lösa skott i pistolen, snacka om att vara omanlig! Han äter dessutom min mat och matte verkar löjligt förtjust i honom... nåja jag tar återigen fram mina sammetsögon så löser sig allt. Oj, gäsp, vad tröttsamt det var att hoppa omkring på tangentbordet. Skall nog ta en lur nu, bara andra för dagen! (säkert 5 gången, mattes anm.)
Solong!/Doris

3 kommentarer:

 1. haha hejja Doris du får säkert en underbar semester *behöver även marsvin ;0)*
  Men tror allt att framöver så kommer du gilla den där killen lite mer.

  phuss på nosen ♥

  SvaraRadera
 2. Du kommer att älska honom...det är lika rörande varje gång det händer; den tuffaste honan blir förälskad i kastraten. Älska makt - kanske!
  Just nu är det Eliana som gillar Bobby.

  Så fina ihop!

  SvaraRadera
 3. Hej vilken trevlig blogg! Tur att du tassavtryckte i min blogg så jag kunde hitta hit :) Du finns nu bland länkar. Vad spännande med den här nya herren förresten.

  SvaraRadera